‘Kapitein Coke II’

In het slothoofdstuk van Kapitein Coke vertel ik dat ik begonnen ben aan een vervolgverhaal. In Kapitein Coke II schrijf ik over transporten die ik voor andere groepen/organisaties heb uitgevoerd. Ik ben deel II gaan schrijven omdat ik een transport uit Suriname kreeg toegespeeld via Wilfred (uit deel 1 van Kapitein Coke) dat een verhaal waard is. We zaten tijdens die reis twee weken in heel zwaar weer en verloren daarbij de mast van onze boot waardoor er een reddingsactie op touw gezet moest worden. Dat was een avontuur op zich, maar het verhaal is extra interessant omdat een van de opdrachtgevers met twee zeer bekende Nederlanders op een foto staat die circuleert op het internet. Daarbij had dit transport aan alle kanten de geur van hoge politieke invloeden uit Suriname. De opdrachtgevers verkochten in hun verhaal naar mij toen ik de opdracht aannam dan ook dat er grote spelers uit de Surinaamse politiek achter het transport zaten.
Mijn tweede boek zal ook gaan over mijn laatste transport waar ik nu voor in detentie zit in Brazilië en waarbij de CIE, de Criminele Inlichtingen Eenheden uit Nederland en Interpol mij bezocht hebben om een deal aan te gaan om voor hen te komen werken. 
Ik zal uitgebreid in gaan op de omstandigheden van de gevangenis en de impact op familie en vrienden. De andere kant van het grote avontuur is namelijk heel beangstigend en maakt heel veel stuk, ik hoop dan ook dat mijn verhaal volwassenen en kinderen doet inzien een ander leven te kiezen.
Raymond K.